Skip to main content

Maler i Nordsjælland eller København? Vi har malet siden 1994

Her kan du se de kommuner vi dækker

Vi er kendt som den lokale maler i Storkøbenhavn,
Indre København og Nordsjælland

VINDER AF ÅRETS MALER 2024!

Feelgood

Din Maler i Nordsjælland & København? Vi har malet siden 1994 og her køre vi dagligt ud og udfører maleropgaver:

Her kan du se en en lille oversigt over nogle af de kommuner / byer, hvor vi tilbyder malerarbejde. Vi dækker naturligvis hele Region Hovedstaden, Nordsjælland og omegn, samt indre København og omegn. Er du i tvivl om vi kan udføre malerarbejde i dit område, er du altid velkommen til at kontakte os.

Klik på kommune navnene for at læse mere!

√ Maler Fredensborg

Vi tilbyder alle typer maleropgaver til borgerne i Fredensborg kommune. Vi kører dagligt ud og servicere private og erhvervskunder i Kokkedal, Humlebæk, Espergærde & Kvistgård. Læs mere..

√ Maler Gentofte

Som kvalitetsbevidste og erfarne malere, udføres alt indvendigt malerarbejde selvfølgelig også med tilfredshedsgaranti. Da vi er medlemmer af Danske Malermestre. Det er din garanti for et flot maler resultat i Charlottenlund, Dyssegård, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved, Vangede og resten af Gentofte kommune. Læs mere..

√ Maler Halsnæs

Hvis du er på udkig efter en maler, Malermester eller et malerfirma og du skal have udført indendørs malerarbejde, udendørs malerarbejde i Frederiksværk, Hundested, Liseleje, Ølsted, Vinderød, Melby, Evetofte, Torup, Ølsted Sydstrand, Ølsted Strandhuse eller en af de mange byer vi køre i, Storkøbenhavn og Nordsjælland, skal du ikke lede længere og selvfølgelig kontakte os. Læs mere..

√ Maler Helsingør

Vi er kendt som den lokale maler af mange privatkunder og erhvervskunder i Hellebæk, Hornbæk-Dronningmølle, Saunte, Kvistgård, Tikøb, Gurre, Langesø m.fl. i Helsingør kommune. Kontakt Os for et uforpligtende tilbud! Læs mere..

√ Maler Hillerød

Med over 20 års erfaring (siden 1994) og adresse i Hillerød skal du ikke bekymre dig om forsinkelser, uforudsete prisstigninger eller produktets kvalitet. Vi løser maleropgaven til tiden og altid med bæredygtige produkter. Vi efterlader kun et færdigt resultat og vi gør os ikke mindst umage med vores arbejde, så du er tilfreds. Læs mere..

√ Maler Hørsholm

Vi har i lang tid kørt med vores annonce i den lokale avis i Hørsholm, Rungsted og Rungsted Kyst. så når folk skal bruge et Malerfirma i Hørsholm? Så er det som regel os de tager kontakt til. Læs mere..

√ Maler Rudersdal

Vi har siden 1994 serviceret adskillige kunder i Rudersdal kommune i byer som Birkerød, Bistrup, Kajerød, Ebberød, Trørød, Gl. Holte, Vedbæk, Søllerød, Øverød, Holte, Nærum, Skodsborg, Brådebæk, Ubberød, Ravnsnæs og Høsterkøb. Læs mere..

Du kan føle dig tryg med Faglærte malere der er Medlem af Danske Malermestres Garantiordning

Om Firmaet

Malermester Janet Larsen, kan hjælpe med alt fra de helt små opgaver (maling af paneler, døre, karme mm.), til de helt store opgaver total renoveringsopgaver.

Størstedelen af vores opgaver sker i private hjem, men vi er også ude og lave mange typer af maleropgaver for erhvervs- og foreningskunder. Vi ønsker at realisere dine maler drømme, alt du skal gøre er bare at kontakte os.

Mange års erfaring!

Med over 20 års erfaring (siden 1994) og adresse i Hillerød skal du ikke bekymre dig om forsinkelser, uforudsete prisstigninger eller produktets kvalitet. Vi løser maleropgaven til tiden og altid med bæredygtige produkter. Vi efterlader kun et færdigt resultat og vi gør os ikke mindst umage med vores arbejde, så du er tilfreds.

Kontakt os for en uforpligtende samtale på telefon +45 21 49 74 44 

Dokumenteret kundetilfredshed

Med en bred skare af tilfredse kunder og anbefalinger (se vores anmeldelser) leverer Malermester Janet Larsens malerfirma effektive og ordentlige maleropgaver.

Vi har sans for kvalitet og et skarpt øje for detaljen.

Vi gør os umage med vores arbejde, og går ikke før du er intet mindre end tilfreds.

Har du spørgsmål vedrørende malerarbejde i dit hjem eller er du blot i tvivl om din maleropgave kan indfries? så tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon: +45 21 49 74 44, for en uforpligtende samtale.

Malermester Janet Larsen

Om Janet Larsen

Janet Larsen rådgiver og gør en stor indsats for at farverne spiller sammen udvendigt såvel som indvendigt. Farverne bør passe til husets arkitektur i en balance med de mennesker der lever i det.

Vi står for et elegant og grundigt malerarbejde i dit hjem.

Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordentligt arbejde fra den første spartling til den afsluttende rengøring.

Farver og tapeter er med til at skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed, når du skal træffe valg om farver og materialer.

Vi løser alle typer opgaver. Fra istandsættelse af de småsprossede kældervinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader.

Kontakt os for en samtale om din opgave.

Bliv ringet op


Dokumenteret kundetilfredshed